utorok 26. februára 2013

Vtipné zástery


Už dávno sú preč časy, keď kuchári a kuchárky nosili jednofarebné biele zástery, keď pohľad na nich bola samá nuda.
Žartovné, jemne eroticky ladené vtipné kuchárske zástery s motívmi mladej ženy či muža v rôznych možných prevedeniach od výmyslu sveta sú pre pravých milovníkov zábavy či grilovania. 









Vtipnými zásterami potešíte priateľov, príbuzných, kamarátov i kolegov. Výhodou je že jedna veľkosť sedí každému, nakoľko majú originálny strih. Sú vyrobené v Taliansku z polyesteru s perfektnou farebnou potlačou.







Vtipné zástery sú vhodné pre milovníkov varenia, pečenia či grilovania, pre tých čo sa radi obracajú v kuchyni, ale aj pre tých čo chcú darovať niečo originálne. Záleží len na motíve, ktorý si zvolíte. Pre záhradné party oceníte predovšetkým zástery ako grilujúci muž a môžete ukázať „ kto je tu pán“. Ženy môžu navariť ako brušné tanečnice či letušky a pre pánov sú určené Riman, hasič, svalnáč a ďalšie,ktoré určite vzbudia pozornosť na každej oslave a ako darček poteší každého oslávenca.












Vtipné zástery či už pre dámy, alebo pánov sú vhodné pre všetkých milovníkov varenia, pečenia, či grilovania. Záleží len na motíve, ktorý si zvolíte.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára