nedeľa 24. februára 2013

Tašky a kabelky



Tašky a kabelky sú jedny z najdôležitejších módnych doplnkov, ktoré by mali ladiť s topánkami, ale nie je to však pravidlo. Kabelky potrebujú ženy vo väčšom množstve, ako muži :) .Naše tašky a kabelky sú fantasticky farebné a jednoducho dokonalé. Proste sa do nich zamilujete. 













Tieto krásne doplnky, či už len menšie, alebo väčšie sú neuveriteľne dôležité a dokážu doladiť, niekedy aj úplne zmeniť celkový vzhľad dnešnej modernej ženy. Pri týchto krásnych doplnkoch ide hlavne o to, aby si každý našiel to čo potrebuje. Sú nenahraditeľným pomocníkov každodennom živote, strážcom našich tajomstiev, módnym doplnkom a v neposlednom rade aj prejavom našej osobnosti.








Prvý krát sa použil termín „"kabelka“ začiatkom 20.storočia a používal sa najmä v súvislosti s batožinou, ktorá sa držala v rukách. Neskôr sa vyrábali z plastov a z dreva, nakoľko boli ovplyvnené vojnou s nedostatkom kože a zipsov. V 50tich rokoch vznikli významné návrhárske domy ako Chanel, Louis Vuitton alebo Hermes, ktorých kabelky sa stali vzorom pre mnohých, a zaplavili trh.






Momentálne sú najpredávanejšie maxi tašky vyrobené z najrozličnejších materiálov. Každá jedna kabelka je unikátna.






Módne doplnky sa stali neuveriteľne dôležitými v dnešnej dobe. V minulosti sa nosili rukavičky, vejáre a maličké kabelky. Dnes si môžeme vybrať zo širokej ponuky – spoločenské kabelky, tašky na notebooky, kozmetické tašky.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára