streda 20. marca 2013

Silikónové hodinky


Silikón je jedna z najznámejších organických polymérov, ktoré neustále používame. Stretnúť sa s nimi môžeme napríklad pri varení, pri plávaní či potápaní, alebo rôznych odvetviach priemyselnej výroby. Ale dnes už získal aj nové významné miesto a to v doplnkoch a bižutérii. Posledný rok si mnoho mladých obľúbilo silikónové hodinky, ktoré je možné nosiť prakticky všade. Silikón je totižto ľahký a zároveň pevný, je netradičný a preto sa tak ľahko neroztrhne. Široká paleta farieb Vám dá možnosť vybrať si naozaj také, ktoré budú ladiť aj k Vášmu outfitu.  
















Silikónové hodinky sú vyrobené z kvalitného, pružného silikónového materiálu, sú vhodné aj pre alergikov aj ekzematikov. Sú zdravotne nezávadné. Majú jednoduchší motív ako klasické hodinky, a preto sú aj lacnejšie. Sú moderné, vysoko kvalitné a sú naozaj in. Väčšinou sú odolné voči vlhkosti, nie však priamemu styku s vodou. 














Silikónové hodinky sú skvelým doplnkom nielen pre bežné nosenie, ale aj pri športe. Tento nový fenomén okúzlil deti aj dospelých. Určite sa do nich zamilujete aj vy, lebo sú naozaj výnimočné a na dotyk neskutočne hladké. Pre mnohé dámy sú neodmysliteľným módnym doplnkom, ktoré potvrdzujú ich štýl a osobnosť, ale sú aj  ideálnym darčekom.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára